Geschenkbonnen & boxen

Geachte klanten,

Ik weet dat dit moeilijke tijden zijn. Vandaar dat ik ben gestart met een geschenk-campagne om de lokale handelaar te ondersteunen. U kan steeds terecht bij de professionele kapper. Wij voeren kwaliteit en service hoog in het vaandel!

Het is zo dat we echter de CORONA-maatregelen dienen te volgen. Dit in het belang van ieders gezondheid en met het oog op een betere tijd. We wensen allen een warme, gezonde en gezellige feestperiode!

Kapper Kurt @ Kapsalon CLEO

Geschenkbonnen en boxen

Bestel nu uw geschenkbonnen voor familie en / of vrienden…
Geschenkbonnen vanaf 25,00 euro en hoger budget door u vrij te kiezen!

Bekijk hier ons aanbod aan geschenkbonnen en boxen

Praktische informatie

 • De geschenkbonnen zitten afzonderlijk verpakt en kunnen worden opgestuurd via post (5 euro / bon) of (gratis) worden afgehaald in het kapsalon na bestelling (via telefoon of e-mail)
 • Elke box is volledig uitgelegd op de lijst (totaalprijs en voordeel alsook de inhoud en waarom worden aan de koper voorafgaand vermeld. De lijst met hoeveelheden en inhoud; de keuze van het product per klanttype haar en per box worden ingesloten voor de verbruiker / gelukkige ontvanger) sucess!
 • Elke box krijgt een fiche met wat er is geleverd in de box (handig voor de gebruiker die het product niet kent). Service en kwaliteit staan voorop!
 • Elke vastgestelde box heeft een nummer en een naam: er staat voor wie of voor welk type haar het is geschikt: te vermelden door de koper bij bestelling a.u.b.
 • Extra vragen over de producten dient men mij per mail te stellen via info@kapsaloncleo.be
 • De samengestelde boxen zijn tot einde voorraad van de producten en zoniet kan een volwaardig alternatief worden voorgesteld aan de klant
 • Levering bonnen: afhalen in het kapsalon (op afspraak! Gezien Corona) : dit tijdens en ook na de lockdown indien het salon terug open is (na de werkuren)
 • Reservaties/aankopen door nieuwe klanten mits voorschot van 20 euro/ box vooraf op rekening en later afhalen (geen extra kost bij afhaling) kan, met vermelding van naam en box nummer bij de betaling via bankrekening (Dit om de gereserveerde producten veilig te stellen en om de box samen te verpakken.
 • Thuislevering van geschenkboxen in regio Gent (tijdens lockdown) aan 5 euro / geschenkbox 
 • Bonnen worden opgestuurd aan 5 euro / bon ofwel afgehaald in het salon na afspraak en niet door ons aan huis geleverd.
 • Afhaling van alle bonnen / boxen kan te CLEO en cash te betalen OF via QR-code (digitaal) en evtueel via bankoverschrijving vooraf met duidelijke vermelding
 • Geschenkbonnen: zelfde voorwaarden betalingen indien deze worden opgestuurd: eerste volledig betalen en dan wordt de bon opgestuurd per post (a rato van 5 euro / bon)

Dank om uw aankopen bij ons te doen. We staan garant voor een vlotte en kwaliteitsvolle service en we houden ons steeds aan de geldende en opgelegde Corona-maatregels.

We zouden niet graag een derde ‘lockdown’ meemaken, .!. Deze eerste twee perioden van volledige verplichte sluiting zijn genoeg. Dit ook omdat we onze klanten oprecht missen.

Ik dank u allen oprecht voor uw vertrouwen in onze professionaliteit!

Kapper Kurt en moeder Monique

Kapsalon CLEO – Mariakerke – 09 / 227 93 41 (werkdagen na 17h)