Be inspired

Zoals vele mensen zijn we constant in beweging – dit zowel op professioneel als op privaat vlak. Hierdoor blijven we op de hoogte en / of beïnvloed door nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de hedendaagse maatschappij. We denken oa. aan de vloed van beelden, indrukken en reacties die ons dagelijks bereiken via nieuws, media, sociale netwerken en die ook plaats hebben binnen onze vertrouwde omgeving. Daarom is het heel belangrijk om onze persoonlijke blik even te verruimen. De vakman van vandaag is niet meer de kapper van destijds.

Laat je even meevoeren in de wereld van je kapper… die staat er steeds met raad en daad voor uw juiste ‘LOOK’ en dus is hij misschien wel goed geplaatst om je even enkele andere inspirerende indrukken te geven uit zijn omgeving… Bewegen doet leven en omgekeerd!

Vanaf nu zal kapsalon Cleo ook af en toe klanten verrassen met tickets voor culturele activiteiten die een meerwaarde te beiden hebben. We denken hierbij aan ondersteuning van kunst en cultuur. Het kappersgebeuren in een andere context, een context die je doet nadenken over alles en nog wat. Wenst u verder geïnspireerd te blijven bezoek dan zeker even de website van www.at-one.be. We houden je verder op de hoogte!