Cleo bestaat 20 jaar

Kapsalon Cleo bestaat in 2016 reeds 20 jaar! Dank voor uw vertrouwen!

Beste klant,

(stilte)

                                                    -al klinkt dit zo ouderwets en afstandelijk anno 2016, vind ik.

Zo zou het vroeger geschreven kunnen zijn, of wie weet in 1996…                                       

(hier kom ik verder in deze brief nog op terug)

Een nieuw jaar is alweer gestart… een jaar waarin wij u/jou en uw/je familie een goede gezondheid en veel geluk wensen.  Geluk lijkt een gewoon woord, maar het betekent toch erg veel.

(Deze twee woorden,… zijn ze synoniem? Vraag ik me nu af)

Alvast een gelukkig nieuw jaar gewenst!

Dat geluk is uiteraard voor iedereen anders.   Toch kunnen we een deel ervan zelf mee helpen bepalen (even over nadenken), en/of er toe bijdragen voor  mensen in onze omgeving (evenzeer nadenken a.u.b.).   Tijd om stil te staan bij onze goede (eigen) voornemens.   Ik hoop dat ik verder mee kan bouwen aan het goede gevoel dat we geven na een bezoek aan het salon. 

Kapsalon CLEO bestaat nu 20 jaar!

Ik wil iedereen speciaal via deze brief en nieuwjaarskaart persoonlijk bedanken.

Het werkplezier dat u/jullie mij in al die jaren hebben gegeven is ongekend.  Dit is het ideale moment om even uw speciale aandacht te vragen en om u/je van harte te danken voor het gestelde vertrouwen in mijn werk.

Ik ben er vast van overtuigd dat dit jaar van 366 dagen een boeiend en beloftevol verhaal zal kennen,….  We streven verder naar kwaliteit, persoonlijk gevoel en duurzaamheid.  We gaan met een open blik samen vooruit in een wereld van verandering en leven naar de toekomst,… positiviteit kan ons allen helpen!

Als vaste bezoeker zal je merken (of misschien niet, maar dat kan dan ook geen kwaad) dat er geregeld iets klein zal veranderen in het salon… ik vertel nog niet teveel om u geen schrik aan te jagen: de gekende diensten en service blijft echter behouden! 

Het zal meer in de sfeer van het kapsalon zitten en/of in kleine details (bv. deze brief).  Ik hoop dat CLEO een inspirerende en verrijkende plaats mag zijn waar jullie graag naar-toe komen, hier lekker kunnen genieten en dan met een fijn gevoel naar buiten stappen. 

Anno 2016 dus:

Beste,

Een dikke merci voor je bezoek  en graag tot gauw.  Ik sta zeer graag verder tot uw dienst om alle haarproblemen op te lossen.         Gezondheid, santé, prosit!

KAPPER KURT

IMG_6058 IMG_6059 IMG_6060 IMG_6061 IMG_6062 IMG_6064